2 عدد تسبیح دیجیتالیـکـی از مـشـکـلات خـتـم صــلـوات هــای بــیـش از ۱۰۰ تــا فرامـوش کردن تـعداد صـلوات های ختم شده می بـاشـد که بـا حافظه داخلی این صـلوات شمار دیـجیـتال این مشکل حل میـشود بــرتـریـن امــکـان ایـن صـلــوات شــمـار دیـجـیــتــال ایــن اســت کـــه اگر شـما بعد از مدتی صلـوات نـفرستید به صورت اتـوماتیک خامـوش شـده و در صورتیکه حتـــــی پس از چند روز دوباره بخواهید ختــم خود را ادامه دهیـد به دلیل حافظه دار بودن این صلوات شمار می توانید به سادگی این کار را انجام دهید.
آداب فرستادن صلوات: براى برآورده شدن حاجات و اداى دین و رسیدن به مطالب ختم صلوات توصیه میشود که چهارنوع آن ذکر می شود .
نوع اول ؛ آن است که اگر کسى حاجتى داشته باشد به دل مى گذارند یا به زبان مى گوید: که چنان حاجتم تا فلان مدت برآورده شود، چهارده هزار صلوات بفرستیم و هر هزارى براى یکى از ائمه - علیه السلام - هدیه باشد و چنان چه حاجت برآورده شد وفا کند.
نوع دوم ؛ روزى هزاربار صلوات بفرستد و هر هزارتا را براى یکى از ائمه - علیه السلام - هدیه کند دربین یا در پایان حاجت روا شود.
نوع سوم ؛ روزى هزاربار صلوات بفرستد، تا دوماه پى در پى چون ماه تمام شود آن مطلب ان شاءالله برآورده شود.
نوع چهارم : براى قضاى حاجت و اداى دین مجرب است ، از شب جمعه شروع کند تا دو هفته و در هر شب ، نصف شب بخواند.
در باب ثواب صلوات روایات فراوانی است که تاکید می کند ده هزار بار حسنه دارد، رحمت و برکت و لطف و کرامت خدا را به همراه دارد، معادل با پاداش و ثواب تسبیح و تکبیر خداست، ارتقاء درجه به همراه دارد، معادل سبحان الله و الحمدالله و لا اله الا الله و الله اکبر است.