برش زن کیک و پیتزا - The Perfect Slicer
برش زن کیک و پیتزا
The Perfect Slicer
دارای دو قالب هشت تکه با اشکال مربع و مثلث
و یک چنگال مخصوص پلاستیکی
دارای تیغه استیل تیز و ضد زنگ
ساخته شده از جنس با کیفیت و مرغوب
شست و شوی آسانقیمت : 34000 تومان
فست فود از جمله غذاهایی است که بسیار مورد توجه قرار گرفته، از جمله این غذا ها پیتزا است، کمتر کسی را پیدا می کنید که به پیتزا علاقه ای نداشته باشد، پیتزا در عین حال که غذایی اشتها آور است تنوع بالایی هم دارد، اماخوردن پیتزا زمانی لذت بخش تر و راحت تر می شود که این غذای لذیذ به زیبایی برش خورده باشد و به تکه های مساوی تقسیم شده باشد، اما اغلب ما به دلیل اینکه وسیله مناسبی برای
برش زدن پیتزا در اختیار نداریم برش هایمان نامنظم می شود.
ما برای حل این مشکل،
برش زن کیک و پیتزا را به شما معرفی می کنیم، این محصول با طراحی بسیار شیک و زیبا، همراه با ابعاد بسیار مناسب و خوش دست به شما کمک می کند به راحتی و زیبایی کیک و پیتزای خود را برش بزنید.
از ویژگی های برگزیده این محصول تیغه های بسیار با کیفیت و تیز آن است که از جنس استیل ضد زنگ می باشد و بدون نیاز به زور و فشار به راحتی می توانید پیتزا را به 8 برش مساوی تقسیم و میل نمایید. از این دستگاه برای برش زدن انواع کیک نیز می توان استفاده کرد.
این محصول شامل 2 قالب 8 تکهه در اشکال مربع و مثلثی می باشد و همچنین در بسته بندی آن یک چنگال مخصوص جهت برداشتن کیک و پیتزا از قالب قرار داده شده است.
با استفاده از پیتزا برش زن دیگر مشکل تقسیم کردن و برش زدن پیتزا را نداریم. این محصول دارای تیغه هایی تیز و برنده می باشد که بدون نیاز به زور و فشار به راحتی می توانید پیتزا و کیک را به 8 برش مساوی تقسیم کنید و میل کنید ...
قیمت : 34000 تومان
ویژگی های برش زن کیک و پیتزا - The Perfect Slicer:- جنس دسته: PVC
- قابل استفاده برای برش زدن کیک ، پیتزا ،
تارت و ...
- طراحی کاربردی
- شستشوی آسان
- دارای 2
قالب مربع و
مثلثی شکل- دارای چنگال مخصوص پلاستیکی PVC
- قابل استفاده در منزل ، رستورانها ,کافیشاپ و ...
روش خرید: برای خرید پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول یا محصولات مورد نظرتان را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.قیمت : 34000 تومان
دوشنبه 30 شهریور 1394 ساعت 07:11